we love to be loved

Hejsansvejsan.

Dåligt med bloggandet i know. Men har fullt upp på dagarna, så jag hinner inte med bloggen.
Jag ska nu göra en god frukost till mig, sedan ska jag ut och springa till stranden och göra lite övningar där. Årh saknar mina träningspass :(.




;'( x 5000

HEJ MIN BLOGG.SE HACKAR!
JOBBIGT, ;(
HEJDÅ

alexander wang

Hallå everybody.

Blogg.se är otroligt seg idag, tänkte slänga in ett inlägg på morgonen men det tog flera miljoner år så jag gav. Sitter just nu och kollar på Sverige-Albanien HEJA Sverige, tyvärr spelar inte min älskade Henrik Larsson vilket är kasst, samtidigt är det tummen ner för det. Fick höra även att det är hans sista match i gul och blått, sedan blir han kanske förbundskapten, håller tummarna för det.

Skola idag, kul var det. Redovisade min engelska 15 idag äntligen. Hade ett musik-pass idag också, tråkigt som bara den. Måste lära mig att spela piaon, hur ska jag lyckas med det när jag blir yr på dom svart och vita sakerna?


Ska nu fortsätta med fobollen. Bosnien förlorade mot Spanien, menmen bättre lycka nästa gång.


Alexander Wang

vinter är här

Hallååjaa

Hahaha. Gud vad roligt det är att skriva blogg igen. Man känner sig helt tom utan bloggen helt seriöst. Har lyckats vara utan den i två månader, men nu är jag back on track again ! Med en massa nya ideer och en bättre blogg.

Vintern har kommit, det känns som flera minus grader ute. Känns kul ändå med tanke på alla mysiga kläder man får bära. Stickade tröjor, mössa, vantar, snygga jackor, stövlar så kul :) . Men ändå så längtar jag efter sommarvärmen, sol, bad och glass, menmen man får ta en sak i taget tar man två saker samtidigt så sjunker den andra. Idag har jag hemstudiedag, vilket innebär en massa plugg, eftersom jag ligger lite före schemat så behöver inte jag göra någonting förutom någon hemuppgift som vi fick och som är klar:) !


Koftan kommer ifrån Gina Tricot, fick den med mig igår. 99 spänn

xoxo Mirela

RSS 2.0